GEWISS DOMOTICS POWER BUILDING LIGHTING
GEWISS GRUPA

GEWISS je vodeći svjetski proizvođač sustava i komponenti za niskonaponske električne instalacije. Činjenica da se razvoj posmatra kao konstanta upravljanja, omogućava da se GEWISS potvrđuje kao referentni sugovornik na tržištu elektrotehničkih proizvoda u ponudi rješenja za primjenu u domotici, energetici i rasvjeti. Danas je prisutan u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj, Portugalu, Kini, Rusiji, Turskoj, Rumunjskoj, Čileu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i u 80 zemalja svijeta.

Pogledajte video GEWISS

DOMOTIKA

Sustav domotike nudi vrhunska rješenja za pametne kuće, te upravljanje i nadzor u zgradarstvu, jamčeći sigurnost, udobnost i uštedu energije, uz talijanski dizajn.

STRUJA

Tehnološki napredna grupa modularnih i nemodularnih uređaja uz široku ponudu razdjelničkih i razvodnih ormara i kućišta, čini Gewiss sustav zaštite.

BUILDING

Razvodne kutije i specijalna kućišta, cjelovita i usklađena linija razdjelnika, vrhunski industrijski spojni pribor, te integrirani sustav ormara za posebne namjene čini GEWISS sustav distribucije.

RASVJETA

Sustavi rasvjete su dizajnirani za svaki prostor, područje i mjesto primjene. To su rješenja koja podrazumijevaju LED tehnologiju koja udovoljava zahtijevima primjene u industrijskom i komercijalnom sektoru, kod sportskih građevina, kao i u nužnoj rasvjeti.